Vi arbetar både med situationsanpassad och långsiktig kompetensutveckling

Vi riktar innehållet efter Dig och företagets behov och önskemål

 

Om Teatron

På Teatron arbetar vi framgångsrik med att utveckla individer och grupper och därmed få ökad effektivitet, motivation och lönsamhet. När människor tar plats som sig själva med förståelse för våra olikheter och en medvetenhet om sin egen påverkan händer stora saker snabbt.

Vissa människor möter fantastiska människor överallt medan andra får till lite konstiga mötet då och då. En del människor möter till och med idioter överallt. Sanningen är att vi möter precis samma människor. När jag får tillgång till verksamma verktyg och förstår att: ”Jag är det enda problem jag någonsin kommer att ha och samtidigt den enda lösningen.” ökar välbefinnande och energi.

Teatrons verktygslåda hjälper dig att bli bättre chef/ledare, lärare eller medmänniska. Vi är i grunden lika med samma önskningar om att bli sedda och uppskattade för dem vi är. Samma verktyg ökar vår självkänsla och vårt självförtroende. 

Teatrons vision är att få människor att växa. Namnet kommer från ordet  thea -att se – och betyder skådeplats.

Vi vill att du ska kunna stå i centrum av dig själv, vara medveten om  hur du påverkar både dig själv din omgivning och samtidigt kunna föra ut ditt budskap med tydlighet och glädje.

Pernilla har magisterexamen både inom Kommunikation/Pedagogik och Naturvetenskap. Hon är utbildad i regi/teater, UGL, Access Consciousness och har även en andlig utbildning.  Genom att ha arbetat med personer i alla ålderskategorier, flertalet yrkeskategorier och roller samt och  kulturer har hennes förståelse för att vi alla är lika, och behöver samma grund att stå på, fördjupats och förstärkts.

Gemensamt för alla goda pedagoger, oavsett metod, är att de har förmågan att lyssna och ta del av sina åhörare. Därför genomför vi inför varje utbildning intervjuer med Er, för att Ni ska få en skräddarsydd utbildning och erfarenhet som passar just Er situation.

Alla utbildningar blandas teori med praktiska övningar och storytelling med levande exempel. Vi tror på att en utbildning måste sättas både i hjärta och hjärna för att förstås på djupet. Vi tror på delaktighet och att vi alla lär oss bäst om vi får en upplevelse att ta med oss ut i livet.

Hur blir det bättre än så?

 

 

Carolina Söderman
Sång och Musik

 

 

Håkan Grankvist
Certifierad ledarcoach